zondag, juli 09, 2006

Opsporing Verzocht (II)

























Onlangs is er ingebroken bij ons bedrijf waarbij o.a. mijn PC is gestolen. De bewakingscamera's waren er 1 dag eerder geïnstalleerd dus alles is perfect vastgelegd. Op RTV-noordholland is het filmpje vertoond en ook op de site van Ter Plaatse (www.ter-plaatse.nl) is te zien wie de daders zijn. Zie hier de aankondiging:

Inbraak op Schipholpoort, een bedrijventerrein in Haarlem: Op zondag 18 juni vroeg in de ochtend rond een uur of 6 hebben twee mannen ingebroken op de Schipholpoort in Haarlem. De Schipholpoort is een klein bedrijventerrein in de wijk Schalkwijk.De mannen hadden enigszins moeite om binnen te komen. Maar het is ze uiteindelijk toch gelukt.Deze inbraak kun je met recht een snelkraak noemen, want de mannen zijn ongeveer anderhalve minuut binnen geweest. Een computer, een beeldscherm en een laptop werden in de kofferbak gelegd en de dieven gingen er vandoor.Van deze brutale inbraak zijn beelden.Op de bewuste zondagmorgen 18 juni om omstreeks 6 uur komt er een donkerkleurige nieuw model Volkswagen Passat vierdeurs achteruit aanrijden.De bestuurder stapt uit en opent de kofferbak. Ondertussen doet zijn metgezel blauwe chirurgen handschoenen aan en stapt ook uit.Ze proberen de ruit open te breken met een koevoet maar dit lukt niet. Er wordt vervolgens een klinker uit de auto gepakt en de ruit wordt ingeslagen.De mannen verdwijnen naar binnen en komen korte tijd later met de gestolen goederen naar buiten. Dan wordt er ingeladen en weg zijn ze.Wie herkent de mannen? Mogelijk in combinatie met de donkerkleurige Volkswagen Passat? U kunt bellen met de politie Kennemerland op het nummer 0900-8844

De bestuurder draagt vermoedelijk een donkerbruine leren jas met achterop een print. De bijrijder is helemaal in het wit gekleed en op zijn broek zit ter hoogte van zijn rechterbil een merkteken.Beide mannen zijn ongeveer 25 jaar oud en 1.75 á 1.80 lang en hebben een getinte huidskleur.